Sylvester Stallone en Michael B. Jordan in Creed

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sylvester Stallone en Michael B. Jordan in Creed

Sylvester Stallone skipt Creed III

|
|

Laatste update:

Oké, oké, Sylvester Stallone zei een paar jaar geleden ook al dat hij nooit meer Rocky Balboa zou spelen, maar de herbevestiging die we nu weer krijgen komt als een keiharde rechtse hoek binnen. Nee, Sly speelt niet mee in Creed III...

Sylvester suggereerde eerder deze week in een reactie op een van zijn Insta-volgers ook al dat hij niet meespeelt in Creed III en dat bevestigt zijn manager nu ook tegen The Hollywood Reporter.

Waarom stopt Sly met Rocky?

De manager gaf helaas geen verklaring over wáárom Sly de bokshandschoenen aan de wilgen hangt. "Stallone's rep confirmed to The Hollywood Reporter he will not take part in the MGM boxing installment, but no additional explanation was offered", aldus THR.

Creed III en nog meer Rocky

Gelukkig blijft het derde Creed-deel iets om naar uit te kijken. Hoezo? Nou, Michael B. Jordan, die in de eerste twee delen bokser Adonis Creed speelde, kruipt voor deel drie ook achter de camera. Hij maakt dus zijn regiedebuut en speelt natuurlijk ook nog steeds de hoofdrol. Ook hoeven we het Rocky-personage niet te missen. Sly werkt namelijk aan een prequel-serie over de boksheld in zijn jonge jaren. That's not all: hij legt op dit moment ook de laatste hand aan de director's cut van Rocky 4 - de definitieve versie inclusief alternatieve scenes.

Creed III komt als het goed is op 23 november 2022 uit. De nieuwe Rocky 4-versie heeft helaas nog geen releasedate.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder