Swingend voorproefje van musical-aflevering Once Upon a Time

Veronica Superguide logo
Swingend voorproefje van musical-aflevering Once Upon a Time

Swingend voorproefje van musical-aflevering Once Upon a Time

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Van Grey’s Anatomy tot Buffy the Vampire Slayer, veel tv-series hebben vroeg of laat een musical-aflevering. Binnenkort is het de beurt aan Once Upon a Time. En wij hebben alvast een voorproefje!

Disney

De televisieseries die een musical-special hebben zijn niet meer op één hand te tellen. De aflevering ‘Once More with Feeling’ van Buffy the Vampire Slayer is een van de bekendste, maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Andere series waarin de cast op een gegeven moment niet meer kan ophouden met zingen, zijn onder meer The Simpsons, Grey’s Anatomy, South Park en zelfs The X-Files. Gek genoeg bleef een serie die geïnspireerd werd door de klassieke tekenfilms van Disney achter, maar niet voor lang meer!

Koningin

Op de Facebook-pagina van Oh My Disney verscheen onlangs een voorproefje van de musical-episode van Once Upon a Time. Hierin wordt de snode koningin Regina geconfronteerd met haar grootste vijanden: zang en dans! Gelukkig gaat dat haar best goed af. Lana Parilla, die in de serie de rol van Regina speelt, vond het dan ook hartstikke leuk om te doen. Tegen TV Line vertelt ze: “Ik had enorm veel lol. Ze zingt feitelijk ‘weg met liefde, weg met hoop’. Typisch de koningin dus!”

De musical-aflevering van Once Upon a Time wordt komende zondag uitgezonden in Amerika.

Lees verder