Supersweet! Ineens zes seizoenen South Park te zien op Netflix!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Supersweet! Ineens zes seizoenen South Park te zien op Netflix!

Supersweet! Ineens zes seizoenen South Park te zien op Netflix!

|
|

Laatste update:

Ook al proberen we zo nauwkeurig mogelijk bij te houden wat Netflix allemaal uitbrengt en wanneer, toch weet de streamingdienst ons nog wel eens te verrassen. Zo stonden vandaag ineens zes seizoenen van South Park op Da Flix. Dat zagen we niet aankomen!

Vreemde selectie

Het gaat wel om een rare selectie: naast het eerste seizoen staan seizoenen 16 tot en met 19 in zijn geheel online, en daarnaast is er nog een best of-seizoen. Deze 21 afleveringen zijn afkomstig uit seizoenen 3 tot en met 13. Natuurlijk is Nederland ook nog steeds één van de landen waar je via Comedy Central gewoon alle afleveringen kunt kijken, maar omdat dit lang niet in alle landen mogelijjk is heeft Netflix deze seizoenen nu dus aangekocht voor heel Europa (of wellicht zelfs wereldwijd).

Alweer goed nieuws

Het is voor de tweede keer deze maand dat het goed nieuws is voor fans van de populaire comedy-serie, want twee weken terug werd al bekend dat bedenkers Trey Parker en Matt Stone voor nog eens drie jaar hadden bijgetekend.

Book of Mormon

En niet vergeten natuurlijk dat sinds gisteren ook The Book of Mormon een maand lang in het Amsterdamse Carré te zien is. Deze briljante en hilarische musical van de bedenkers van South Park heeft zowat alle grote prijzen die er te winnen zijn op musicalgebied binnengesleept, dus gaat dat zien nu het eindelijk kan!

Lees verder