Summer de Snoo in RTL Boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Summer de Snoo in RTL Boulevard

Summer de Snoo (10) pakt de hoofdrol in Italiaanse film

|
|

Laatste update:

Pas tien jaar oud is ze en nu is Summer de Snoo al een veelgevraagd model, Youtube-ster en binnenkort komt daar actrice bij. Het model heeft namelijk de hoofdrol te pakken in de film Noir van de Italiaanse regisseur Michele Salimbeni.

De tienjarige Summer de Snoo gaat een spannende tijd tegemoet. Niet alleen werkt ze als model samen met merken als Guess, Teen Vogue en Coyotes de Paris, ook heeft ze haar allereerste filmrol te pakken. Het Rotterdamse model gaat de hoofdrol spelen in de film Noir van de Italiaanse regisseur Michele Salimbeni. De opnames vinden in het voorjaar van 2020 plaats op Sardinië. 

Realityserie

Eerder dit jaar kwam al naar buiten dat Summer niet weg te slaan is bij de camera. Productiemaatschappij Zodiak - bekend van programma's als Temptation Island VIPS en Expeditie Robinson - is bezig met een realityshow over het leven van deze 10-jarige. Veel is er echter nog niet bekend. maar dat er reacties op zullen komen als 'moet dit kind niet gewoon buitenspelen?' lijkt bijna onvermijdelijk. 

Lees verder