Suits minder populair na vertrek Meghan Markle

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Suits minder populair na vertrek Meghan Markle

Suits minder populair na vertrek Meghan Markle

|
|

Laatste update:

Het afscheid van Meghan Markle uit Suits heeft de serie geen goed gedaan. Een groot deel van de fans lijkt te zijn afgehaakt van de advocatenserie!

Deuk

Suits

kon altijd rekenen op een trouwe schare fans. Maar het vertrek van Meghan Markle lijkt toch een deuk te hebben geslagen in de populariteit van de serie. Sinds het vertrek van Meghan, die haar acteercarrière beëindigde zodat ze met de Britse prins Harry kon trouwen, is een flink deel van de vaste kijkers afgehaakt. De eerste drie afleveringen van het achtste seizoen trokken in de Verenigde Staten gemiddeld 1,2 miljoen kijkers.

Daling

Eerlijk is eerlijk, de daling van de kijkcijfers van de serie werd al ingezet voor Meghans vertrek. Naar het vijfde seizoen keken nog gemiddeld twee miljoen Amerikanen, de zesde reeks van de advocatenserie trok gemiddeld 1,59 miljoen kijkers. Het zevende seizoen, waarin Meghan en haar tegenspeler Patrick J. Adams afscheid namen, trok gemiddeld 1,3 miljoen kijkers.

Gemist

Het lijkt er dus op dat Meghan word gemist door de fans van Suits. En dat gevoel lijkt helemaal wederzijds! Tijdens een bezoek aan Dublin bracht, sprak de voormalige Suits-actrice een fan van de serie. “Ik vertelde dat ik fan ben van Suits en zei dat ik de serie miste”, vertelde de vrouw later aan verslaggevers. “Meghan antwoordde: ik ook.”

Lees verder