Stylist Roos onthult nieuws over nieuw seizoen Kopen Zonder Kijken

Door Birgit Roobol
Kopen Zonder Kijken
© rtl

De huizenmarkt is nog steeds één grote gekte. Een ontzettende rotsituatie natuurlijk. Maar het is wél voer voor een van de leukste verhuis/verbouwprogramma’s van ons land: Kopen Zonder Kijken. Alle afleveringen al gezien? Gelukkig is er goed nieuws.

Nieuwe Kopen Zonder Kijken-avonturen

Interieurstylist Roos verklapt op haar Instagram dat het Kopen Zonder Kijken-team keihard werkt aan een nieuw seizoen van het razend populaire show. En ze belooft dat we niet heel lang meer hoeven wachten op nieuw avonturen.

Seizoen zes én zeven

“Het Klussen Zonder Klagen team is weer los”, schrijft Roos bij een kiekje van de complete Kopen Zonder Kijken-crew. “Vandaag hebben we weer staan knallen met het klussen zonder klagen team voor de eerste oplevering van het seizoen.” Dat gaat dus niet alleen over een zesde, maar ook alvast een zevende seizoen.

Voorlopig zitten we dus nog wel even goed met afleveringen vól jaren 30-huizen, lange wensenlijstjes en ál dat extra budget.

Check ook vooral onze Kopen Zonder Kijken-overzichtspagina voor al het laatste nieuws.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.