Studio schrapt release Saw-reboot van Chris Rock

spiral from the book of saw saw 9 chris rock reboot teaser trailer

Studio Lionsgate haalt de Saw-reboot van Chris Rock (hij schreef het verhaal én speelt de hoofdrol) uit de bios-agenda en voegt zich dus bij andere filmstudio's die hun releases óók voor onbepaalde tijd schrapten.

Dat meldt Variety. Bij ons zou Spiral: From the Book of Saw, zoals de reboot heet, vanaf 14 mei in de bioscopen draaien. Door de wereldwijde uitbraak van het coronavirus en de sluiting van bioscopen besloot Lionsgate om de horrorfilm voor onbepaalde tijd uit te stellen. Hetzelfde geldt voor Antebellum en Run. En uiteraard voor talloze andere films zoals Black Widow, Fast 9, A Quiet Place II, Mulan en ga zo maar door.

Geschrapte films

Het ziet er naar uit dat we de komende maanden weinig tot geen nieuwe biosfilms kunnen verwachten. Logisch ook: het is nog niet eens duidelijk wanneer de bioscopen überhaupt weer open kunnen gaan. Tot die tijd kunnen we ons echter zéker vermaken met meer dan genoeg content die we gewoon vanuit huis kunnen bingen. Neem eens een kijkje bij deze 6 streamseries: daar heb je nu eindelijk tijd voor!

Saw-reboot

In Spiral speelt Chris Rock een politieagent die het opneemt tegen een 'sadistisch meesterbrein', en we gaan er dan maar even vanuit dat het hier om Jigsaw óf een Jigsaw-achtig figuur gaat. Het blijft tenslotte Saw! Ook interessant: Samuel L. Jackson speelt Chris Rocks papa, dus met de cast zit het hoe dan ook goed. Een nieuwe releasedate is er nog niet dus we moeten nog even wachten op meer info over één van de horrorfilms waar we dit jaar zo naar uitkeken. We houden je op de hoogte!