Streaker Songfestival blijkt bekende Oekraïense grappenmaker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Streaker Songfestival blijkt bekende Oekraïense grappenmaker

Streaker Songfestival blijkt bekende Oekraïense grappenmaker

|
|

Laatste update:

Het was geen Australische fan, maar een bekende Oekraïense streaker en grappenmaker die gisteravond zijn derrière showde tijdens het Songfestival.

Red carpet terrorist

Vitalii Sediuk staat bekend om zijn ‘grappen’ en het lastig vallen van beroemdheden. In 2012 zoende hij Will Smith op de rode loper, in 2013 sneakte hij zonder ticket binnen bij de Grammy Awards en greep onder anderen Bradley Cooper en Leonardo DiCaprio bij hun kruis.

In de jaren daarna kroop hij bij America Ferrera onder haar jurk tijdens een première, viel hij Miranda Kerr en Gigi Haddid lastig en probeerde hij Kim Kardashian’s kont te kussen. In Amerika worden Vitalii Sediuks grappen niet gewaardeerd en werd hij meerdere keren opgepakt, aangeklaagd en gestraft.

Mooning

Gisteravond op het Songfestival rende Sediuk het podium op tijdens een optreden van Jamala, de winnares van vorig jaar. Hij danste in het rond en liet zijn broek zakken. Daarna werd hij snel afgevoerd door de beveiliging. Jamala bleef gewoon doorzingen alsof er niets gebeurde. De kijkers konden er wel om lachen.

Eurovision Songfestival

Portugal won gisteravond de 62e editie van het Eurovisie Songfestival in het Oekraïense Kiev. De meiden van OG3NE vertegenwoordigden Nederland en behaalden de elfde plaats.

Lees verder