De cast van Stranger Things seizoen 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De cast van Stranger Things seizoen 3

Kijken! Stranger Things-cast viert start productie seizoen 4

|
|

Laatste update:

Hoera! Netflix heeft onthuld dat de productie van Stranger Things seizoen 4 officieel is begonnen! De streamingdienst doet dat met een toffe retro-video, waarin de cast samenkomt om hun nieuwe (en blijkbaar geweldige) script te checken. Ook wel het zogenoemde table read-moment genoemd.

Cast Stranger Things seizoen 4 eindelijk samen

Het is dat we dankzij een veelzeggende teaser al meer wisten over het lot van Hopper na die explosie in seizoen 3… Anders was onderstaande video als een enorme verrassing gekomen! In de clip zie je namelijk hoe David Harbour en zijn Stranger Things-co-sterren samenkomen voor een table read. Onder hen ook Priah Ferguson (Erica), die een grotere rol krijgt in seizoen 4. Natuurlijk eindigt de video vlak voordat de werkelijke lezing begint, anders waren straks werkelijk álle geheimen onthuld…

Stranger Things seizoen 4 in 2020 op Netflix

Bovenstaande video is voorzien van een toffe filter. Daardoor ziet de table read eruit alsof ie is opgenomen op een oude videoband. En dat past natuurlijk precies bij de jaren ’80-setting van Stranger Things. Wat echter bovenal opvalt, is dat de cast weer blij lijkt te zijn om aan het werk te gaan en het volgende hoofdstuk in het verhaal te vertellen!

Stranger Things seizoen 4 heeft nog geen concrete releasedatum. Wel weten we dat we ons in ieder geval nog dit jaar mogen verheugen op nieuwe afleveringen!

Lees verder