Stranger Things 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Stranger Things 3

Stranger Things in cijfers: is seizoen 3 het beste?

|
|

Laatste update:

Heb je Stranger Things 3 al uitgekeken en vraag je je af of dit het beste seizoen was? Wetenschap heeft een antwoord! De grootste Stranger Things-fans hebben namelijk alle details uit de serie bijgehouden en opgeteld. Wat blijkt? Stranger Things 3 is het dodelijkste seizoen tot nu toe!

Science!

Hoe vaak zien we een demogorgon in Stranger Things 3? Hoeveel mensen gaan er dood? En hoeveel jaren ’80 filmreferenties hebben ze in de afleveringen gepropt. De antwoorden zijn 11, 8 en 23. Hell yeah dat er mensen dit alles hebben bijgehouden en het supertoegankelijk hebben gemaakt. Hieronder vind je alle gegevens of je kan de website van Stranger Things in Numbers bezoeken.

Stranger Things 3 het dodelijkste seizoen

Wij vonden Stranger Things 3 geweldig omdat het veel dingen anders deed en dat zie je ook terug in de cijfers. Zo heeft seizoen 3 veel meer filmreferenties en vallen er 2 keer zoveel belangrijke doden als in het eerste seizoen.

Opnames voor het vierde seizoen gaan binnenkort al van start. Zoek je nog een serie om te volgen na Stranger Things 3? We hebben 5 Stranger Things-waardige series voor je opgezocht!

Lees verder