David Harbour op de première van Stranger Things seizoen 3

Veronica Superguide logo
David Harbour op de première van Stranger Things seizoen 3

OMG: is dít de nieuwe vriendin van Stranger Things-ster David Harbour?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het lijkt erop dat David Harbour (Stranger Things, Black Widow) het wel érg gezellig heeft met een wereldberoemde zangeres. Hij is erg intiem gespot met niemand minder dan... Lily Allen. 

Dat meldt de Britse entertainmentgigant Daily Mail. Het lijkt er dus op dat 'Hopper' niet meer samen is met 'Queenie' uit Fantastic Beasts, zoals we eerder lieten zien. Zaterdagavond kroop hij dicht tegen Fuck You-zangeres Lily Allen aan tijdens een bokswedstrijd in de O2 Arena in Londen. Vooral hun flirterige gedrag viel op, schrijft de krant. David sloeg zelfs - heel schattig - zijn arm om Lily heen!

David Harbour en Lily Allen

Het zou allemaal zomaar kunnen: de Britse superster is momenteel single. Ze scheidde in 2018 van ex-man Sam Cooper. David en (ex?) Alison Sudol zijn in april voor het laatst samen gespot op de première van Hellboy, aka één van de grootste baggerfilms van 2019. Lily en David gingen eerder deze maand ook al op date in Londen.

Stranger Things seizoen 4 en Black Widow

David is hartstikke druk en niet alleen met Lily versieren: momenteel wacht de hele wereld totdat Netflix eindelijk officieel zegt dat Stranger Things seizoen 4 komt. We zitten tenslotte met héél veel vragen na dat fantastische derde seizoen. Schiet effe op, ja?! Trouwens, check die machtige baard van David! Wij denken dat dit alles te maken heeft met zijn rol in MCU-film Black Widow. Hij speelt Red Guardian, zeg maar een soort Russische Captain America. Welke rol speelt hij in het mysterieuze verleden van Natasha Romanoff (Scarlett Johansson)? Zo ziet zijn personage eruit:

Black Widow draait waarschijnlijk vanaf 30 april 2020 in de bioscopen! 

Lees verder