Stormloop op kaarten Star Wars: Rogue One

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Stormloop op kaarten Star Wars: Rogue One

Stormloop op kaarten Star Wars: Rogue One

|
|

Laatste update:

Binnen twaalf uur hebben al 10.000 Star Wars-liefhebbers een kaartje gereserveerd of gekocht bij Pathé voor de nieuwe film Rogue One: A Star Wars Story.

Pathé: 'Ongekend'

Pathé noemt de maandag begonnen voorverkoop voor de spin-off van de Star Wars-reeks ongekend. Nu al zijn voor het actieavontuur van Lucasfilm 35 procent meer tickets in de voorverkoop verkocht dan vorig jaar voor James Bondfilm Spectre.

Inmiddels zijn voor Rogue One meer dan 6000 kaarten verkocht en ruim 4000 tickets gereserveerd. 69 procent daarvan is voor de voorstellingen in de zes IMAX-bioscopen van Pathé.

Record

Rogue One: A Star Wars Story vertelt het verhaal van een groep onwaarschijnlijke helden die samen de haast onmogelijke missie krijgen om de plannen voor de Death Star te stelen. De trailer van de Star Wars spin-off vestigde een record door binnen 24 uur meer dan 112 miljoen keer bekeken te worden. 

Rogue One, met onder anderen Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Ben Mendelsohn, Forest Whitaker, Diego Luna en James Earl Jones als Darth Vader, draait vanaf 14 december in de bioscopen.

Lees verder