Stoelendans Wie is de Mol volledig losgebarsten

Veronica Superguide logo
Stoelendans Wie is de Mol volledig losgebarsten

Stoelendans Wie is de Mol volledig losgebarsten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Bekende Nederlanders staan massaal in de rij om Art Rooijakkers op te volgen als presentator van Wie is de Mol. Na onder meer Marlijn Weerdenburg en Victor Mids doet zelfs Ellie Lust nu een gooi naar het vrijgekomen presentatieplekje.

Net als Mids is Lust werkzaam voor Mol-omroep AVROTROS. “Ik ben niet gevraagd. Nog niet. Ik weet ook niet of ik op het verlanglijstje van de omroep sta. Maar ik zou het best willen, natuurlijk. Dat zou een mooie kans zijn“, zegt ze in het AD. Lust ziet het als een mogelijkheid. “Verder lijkt het me niet goed te speculeren over iets dat niet speelt. Ik zit voorlopig nog bij de politie.”

En is AVROTROS-ster Frits Sissing er eigenlijk niet voor te porren? “In de plannen die er liggen dit jaar, weet ik niet of daar wel tijd voor is. Als ik het überhaupt al wil…”

Ook oud-Mol Klaas van Kruistum ziet het wel zitten: “Iedereen mag altijd bellen, ik zal het zeker serieus overwegen. Maar ze gaan vast een goede presentator vinden.” Jan Versteegh liet dit weekend al aan RTL Boulevard weten niet beschikbaar te zijn vanwege zijn contract met BNNVARA. En ook Rik van de Westelaken zou volgens het AD een goede optie zijn, maar ook de krullenbol heeft nog niet gereageerd. 

Lees verder