Steven Brunswijk in De Verraders

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Steven Brunswijk in De Verraders
De VerradersTV

Steven Brunswijk: ‘Verraders-speech zélfs voor Stefano raar’

|
|

Laatste update:

Het tweede seizoen van De Verraders is afgelopen, maar de fratsen van Stefano Keizers dreunen nog behoorlijk na. Dionne Slagter, Toine van Peperstraten en Steven Brunswijk wonnen de finale, maar niet voordat Stefano het trio vernederde met een rare speech. Steven Brunswijk vond het ‘zelfs voor Stefano erg raar’.

Stefano Keizers, de laatst overgebleven verrader in de finale, liet tijdens de late Ronde Tafel-vergadering alle schijn varen. Hij begon een lang betoog over waarom Dionne, Steven en Toine het eigenlijk níet verdienden om De Verraders te winnen.

RTL Boulevard sprak met de winnaars van De Verraders en Steven Brunswijk weet nog steeds niet wat hij van Stefano’s speech moest vinden. Stefano is altijd een bijzonder mens, maar voor zelfs voor Stefano’s doen vond ik het érg vreemd.’

Volgens Keizers had het trio vooral meegelift op het denkwerk van Irene Moors en Frank Evenblij, die de verraders ontmaskerden. Toine, Dionne en Steven zaten eigenlijk alleen nog maar in het spel ‘omdat ze niet gevaarlijk waren voor de verraders.’ Dat was trouwens niet helemaal eerlijk, want Dionne liet eerder al een paar keer vallen dat verrader Ortál steeds beschermd werd door andere mensen.

De Verraders ís niet eerlijk

Steven Brunswijk was ‘not amused’ door de tirade, die blijkbaar nog een stuk erger was dan we op tv zagen. ‘Dat wij niet de terechte winnaars zijn… Daar kan ik helemaal niks mee. Hij vond dat hij zo goed gespeeld had dat híj de winst verdiende. Dat vond ik ook! Maar zo is het niet gelopen.’  Toine van Peperstraten begreep ergens wel wat Stefano bedoelde, maar trok het zich niet echt aan. ‘Zij waren misschien wel de helden, maar wíj de uiteindelijke winnaars.’

Inmiddels weten we dat er dit jaar wéér een vervolg komt op de populaire spelshow. Hier lees je er meer over.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder