Stevan in Ik Weet Er Alles Van!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Stevan in Ik Weet Er Alles Van!

Stevan gaat nat in Ik Weet Er Alles Van: 'langlaufen!'

|
|

Laatste update:

Kandidaat Stevan (specialisme: radio) zakte gisteren nogal door het ijs in kennisquiz Ik Weet Er Alles Van. Hij ging een paar keer flink nat en kon daar zelf ook wel om lachen.

Deze Stevan dacht wel even 8 wintersporten te kunnen benoemen aan de hand van een afbeelding. Hij mocht vervolgens aan de bak van de spotspeler, maar kijkers thuis - en hijzelf ook - gingen stuk om de antwoorden.

Langlaufen!

IJshockey wist de beste man nog wel te raden, maar bij de tweede vraag schaatste hij het ravijn in. 'Discuswerpen', antwoordde Stevan vol vertrouwen toen hij een afbeelding van biatlon zag. Direct daarna maakte hij nog een hilarische uitglijder. We zien een stel shorttrackers voorbijkomen en wat antwoordt Stevan? Langlaufen...

Ik Weet Er Alles Van!

Gelukkig kon presentator Ruben Nicolai Stevan uiteindelijk alsnog langlaufen voorschotelen om zo nog een beetje eer te redden, al was het kwaad natuurlijk al geschied. Het bewijst maar weer eens dat Ik Weet Er Alles Van! een hartstikke fijne quiz is. Deze GTST-vervanger is de komende tijd zelfs dubbel zo vaak te zien met naast de reguliere show ook een BN'er versie! En dit zijn de kandidaten.

Ik Weet Er Alles Van! is elke werkdag om 20:00 uur te zien op RTL 4! De VIPS-versie volgt om 21:30 uur.

Lees verder