Sterren imiteren sterren: Graham Norton trakteert

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sterren imiteren sterren: Graham Norton trakteert

Sterren imiteren sterren: Graham Norton trakteert

|
|

Laatste update:

Bij Graham Norton op de bank komen de gasten er vaak niet onderuit als ze een goede imitatie beheersen. De BBC-show heeft nu een nieuwe compilatie op YouTube gezet.

The Graham Norton Show

Als je de talkshow van de Ierse komiek Graham Norton een beetje kent, dan weet je dat hij geen enkele moeite heeft de allerallergrootste sterren op zijn bank te krijgen. Dat zijn vaak acteurs, die naast fictieve personages ook bijzonder bedreven kunnen zijn in het imiteren van elkaar.

Krijgt Graham er lucht van dat je een imitatie in je repertoire hebt, dan kom je zeker aan de beurt. In maart van vorig jaar plaatste de makers van de show al eens een compilatie op YouTube, die inmiddels meer dan 7,5 miljoen keer is bekeken. Nu worden we dus getrakteerd op deel 2.

Het vervolg

Zagen we in de vorige video bijvoorbeeld dat Benedict Cumberbatch een goede Chewbacca in huis heeft, deze keer zien we ook zijn imitatie van Jar Jar Binks. Verder Tom Hiddleston én Bradley Cooper als Christopher Walken, Tom Hanks als Clint Eastwood, Seth MacFarlane als zijn personages in Family Guy, en nog vele anderen. Enjoy!

Lees verder