Rose Bertram

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rose Bertram
Expeditie Robinson

Sterk vermagerde Rose Bertram schrikt van lichaam na Expeditie Robinson

|
|

Laatste update:

Topmodel Rose Bertram zat een flinke tijd op niet meer dan een paar rijstkorrels per dag te kauwen in Expeditie Robinson. Ze schrok zich daarom ook te pletter toen ze oog-in-oog kwam te staan met haar sterk vermagerde lichaam...

Afgelopen maandag was het exit Rose Bertram in Expeditie Robinson. Het model, dat het tijdens haar expeditie wel/niet met Thijs Boermans deed (zullen we het ooit weten?), hield het redelijk lang vol in het BN'er-survivalprogramma. Weinig eten, intensieve proeven, slecht slapen - zo'n show is natuurlijk een ramp voor je lichaam. Dat zag Rose zelf ook toen ze voor het eerst na haar exit in een spiegel mocht kijken. 

Rose Bertram schrikt van Expeditie Robinson-lichaam

RTL.nl deelde een filmpje waarin we zien hoe ze met het thuisfront beeldbelt. Ex Gregory van der Wiel, met wie ze twee kinderen kreeg, nam op. "Wauw, zoveel dat ik wil weten", zei hij, waarna Rose de kinderen in beeld zag komen. "Heey schat! Ik heb jou gemist, poepie! Heb je mama gemist?", klinkt het. Aww. Rose barstte in tranen uit toen ze zag dat haar kleine hummeltje best wat gegroeid is in de tijd dat ze op het eiland zat en geen contact mocht hebben.

Even later kreeg ze haar spiegelbeeld te zien - en dat was toch even schrikken. "Sow. Ik lijk wel een kind. Het is echt te dun nu." Maar, eenmaal van de schrik bekomen: "Het is wel leuk om te zien dat ik echt heb gewerkt."

Expeditie Robinson is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Lees verder