Stephen King reageert op boze clowns na It-trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Stephen King reageert op boze clowns na It-trailer

Stephen King reageert op boze clowns na It-trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Van het weekend schreven we al dat professionele clowns niet blij zijn met de trailer van It. Schrijver Stephen King, de bedenker van horrorclown Pennywise, mengt zich nu ook in de discussie.

Kindervriend

‘Het verpest ons vak’ en ‘dit is slecht voor clowns’, waren slechts een paar reacties van professionele clowns op de trailer van It. Zij zijn bang dat hun imago als vrolijke kindervriend na de rage met horrorclowns nu nog meer schade oploopt. Sommige clowns beweerden zelfs al dat het aantal boekingen op kinderfeestjes terugliep sinds het uitkomen van de trailer! Stephen King, de schrijver van de horrorroman waarop de film gebaseerd is, liet op Twitter weten dat hij best te doen heeft met deze onder vuur liggende beroepsgroep.

‘De clowns zijn boos op me. Het spijt me, de meesten van hen zijn geweldig’, zo begint de horrorschrijver zijn tweet. Je voelt echter al een ‘maar’ aankomen. ‘Maar kinderen zijn altijd al bang geweest voor clowns. Don’t kill the messengers for the message.’ Tja, als horrormeester Stephen King clowns al griezelig vindt…

It is vanaf 7 september te zien in de bioscopen!

Lees verder