• Superhelden
  • DC

Stephen Amell keert terug als Green Arrow!

De serie Arrow betekende de start van het zogeheten ‘Arrowverse’: verschillende series over DC-comics-helden die samen één setting vormen. Nu The Flash stopt na het negende seizoen keert Oliver Queen nog één keer terug.

Stephen Amell als Oliver Queen

Stephen Amell stopte in 2019 als superheld Oliver Queen, en gaf aan dat hij daarna wel even klaar was met superhelden. Nadien speelde hij o.a. de hoofdrol in de worstelserie Heels. Nu The Flash na het negende seizoen stopt, waarmee het Arrowverse eigenlijk stopt te bestaan, maakt de superheld waar het allemaal mee begon tóch nog een korte comeback.

Oliver Queen is back!

Arrow trapte het Arrowverse af en nadat series als Batwoman, Legends of Tomorrow en Supergirl kwamen en gingen, bleef The Flash als enige over. Het laatste seizoen van de serie start in februari op The CW. Als deze serie afgelopen is, is het tijd voor de nieuwe Flash-film die in juni verschijnt. Of het Arrowverse en de DC-films hier nog aan elkaar gekoppeld worden is onduidelijk, maar het zou een mooi afscheid zijn!

Zorgen over The Flash

Tegelijkertijd zijn er best wat zorgen over de The Flash-film. Hoofdrolspeler Ezra Miller raakte de afgelopen tijd in behoorlijk bizarre situaties verwikkeld. De acteur werd gearresteerd vanwege o.a. mishandeling én een inbraak met beroving.

De eerste acht seizoenen van The Flash check je nu op Netflix. Naar verwachting is seizoen 9 ook snel op het streamingplatform te zien.