• VI

Stella Bergsma in HLF8 over Johan Derksen: ‘ik moet meer kansen krijgen’

De haat-liefde relatie tussen Stella Bergsma en de mannen van Vandaag Inside neemt steeds extremere vormen aan. In HLF8 doet Stella een boekje open over die keer dat Johan Derksen haar een ‘vervelend tegendraads kutwijf’ noemde. 

Stella Bergsma

Het gebeurde toen Wilfred Genee in Vandaag Inside opmerkte dat Stella ermee zou zitten dat ze in hun programma niet meer welkom was. Volgens Johan berust dit op een misverstand."Ze is gewoon een vervelend, tegendraads kutwijf", aldus Johan. Dat is geen probleem, volgens hem zijn ze daar bij Vandaag Inside namelijk juist dol op.

Een schatje

Wanneer Sam Hagens vraagt wat het met haar deed om een 'tegendraads kutwijf' genoemd te worden, is Stella verrassend positief. Ze vond het 'helemaal niet vervelend', ze noemt Johan zelfs ‘een schatje’. Wat haar betreft schuilt er ‘liefkozing achter het woord kutwijf'. Sterker nog: toen ze kort na de scheldpartij alsnog bij Vandaag Inside aanschoof, droeg ze een t-shirt met daarop de tekst ’tegendraads kutwijf’.

Het VI-verdomhoekje

Ondanks deze sportieve actie blijkt Stella wederom, samen met Paul de Leeuw, in het VI-verdomhokje te zijn beland. “Ik ben weer in de ban gedaan, dat vind ik heel jammer, dat ze niet echt open staan voor een ander iemand.” Volgens Stella zou het beter zijn als de mannen ‘opener’ zouden zijn. Ze vindt het zonde, ze zou 'meer kansen' moeten krijgen.

HLF8 is iedere werkdag te zien om 19:30 op SBS 6.