Stel maakt foto's van beroemde filmscènes na met hun kat. We like.

Veronica Superguide logo
Stel maakt foto's van beroemde filmscènes na met hun kat. We like.

Stel maakt foto's van beroemde filmscènes na met hun kat. We like.

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Je hebt slechte ideeën (zoals Ja Rule die weer een Fyre Festival wil) en je hebt briljante ideeën. David en Sarah, een stel uit Engeland, hadden zo'n briljant idee en insta account @MovieCats was geboren. Het is zo simpel: op de foto met de kat, beroemde scènes uit films recreërend. Sarah fotografeert. David poseert. De katten hebben de hoofdrol en het resultaat is -uiteraard- hilarisch. 

Pubquiz

Het stel is al een tijd geleden gespot door een paar websites maar we wilden de twee makers toch wat credit geven voor hun prachtige werk.Beter laat dan nooit. De kat in de foto's is overigen een gevalletje Olsen twins: het zijn namelijk twee katten die elkaar afwisselen. Het stel vertelt aan TheDodo.com: "We have two cats (who are almost identical) named Willow and Tara, though Tara is featured in most of our movie cat pics".  Hoe ze het verzonnen? In een pubquiz maakten ze een keer een vraag met de kat in een filmfoto. Dat sloeg zo goed aan dat ze er een insta-serie van maakten. En zo verschenen scenes van Dirty Dancing, E.T., Lady en de Vagebond (inclusief spaghetti-sliert). Wist je dat van Lady and the Tramp trouwens een live-action remake gemaakt gaat worden? Van deze Disneyfilms vinden we ook dat het hoog tijd wordt voor zo'n live-action versie.

Maar goed, terug naar de katten. Kun jij de films raden? 

We houden de kattenfluisteraars goed in de gaten of er nog andere toffe foto's komen. Want een mens kan nooit genoeg kattenfoto's kijken. 

Lees verder