Star Wars: Episode IX - The Rise Of Skywalker Rey C-3PO

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Star Wars: Episode IX - The Rise Of Skywalker Rey C-3PO

Star Wars: The Rise of Skywalker-cast super enthousiast na zien film

|
|

Laatste update:

Ondanks dat wij plebs nog even geduld moeten uitoefenen, heeft de cast van Star Wars: The Rise of Skywalker de film vandaag al wel mogen zien. En dat is goed bevallen! Sterker nog: na afloop van de privé screening kon een aantal van hen hun enthousiasme niet bedwingen! Ze staken op Twitter de loftrompet over deze afsluiter van de Skywalker-saga.

Star Wars: The Rise of Skywalker getoond aan cast

Nu regisseur J.J. Abrams zijn film eindelijk aan publiek getoond heeft, zullen de reeds hooggespannen verwachtingen rondom Star Wars: The Rise of Skywalker alleen nog maar verder toenemen! De grootste vraag is echter of deze film een bevredigend einde kan breien aan de Skywalker-saga… Als we op het woord van de cast mogen vertrouwen, hoeven we ons helemaal geen zorgen te maken! De acteurs zijn namelijk helemaal weg van hun Star Wars: The Rise of Skywalker. Op Twitter deelden Richard E. Grant (Allegiant General Pryde van de First Order) en Joonas Suotamo (Chewbacca) hun mening over de film.

Star Wars: The Rise of Skywalker vs Baby Yoda

Natuurlijk is het niet enorm schokkend dat de acteurs hun eigen film prijzen. Toch worden we enorm vrolijk van de video van Grant! Het lijkt erop dat hij zich echt vereerd voelt deel uit te maken van Star Wars: The Rise of Skywalker. Het mag duidelijk zijn dat het een onmogelijke opgave is om iedereen te plezieren met het einde van de Skywalker-saga… Maar als deze voor een Oscar-genomineerde acteur zo onder de indruk is, werkt dat toch behoorlijk aanstekelijk!

Star Wars: The Rise of Skywalker is vanaf 18 december in de bioscoop te zien. Tot die tijd kunnen we onze lol gelukkig op met The Mandalorian én Baby Yoda! <3

Lees verder