Star Wars: The Last Jedi krijgt knotsgekke remake-poster

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Star Wars: The Last Jedi krijgt knotsgekke remake-poster

Star Wars: The Last Jedi krijgt knotsgekke remake-poster

|
|

Laatste update:

Het is geen geheim dat veel Star Wars-fans nogal wat te klagen hadden over The Last Jedi. Veel fans gingen online echter nogal over de schreef en werden ronduit hatelijk, waarna actrices Daisy Ridley en Kelly Marie Tran helemaal kapten met social media. Ontwerper Fernando Reza besloot hierop een poster te ontwerpen voor de Last Jedi zoals deze reactionaire fans hem het liefst hadden gezien. En het resultaat ziet er heerlijk krankjorem uit!

“A Film By A Bunch Of Dudes From The Internet”

Tagline van deze fanvariant op The Last Jedi luidt “A Film by a Bunch of Dudes from the Internet”. In het midden pronkt een op en top gespierde Luke Skywalker, achter hem duikt een al net zo gespierde Kylo Ren op, en samen zien Ome Luke en neefje Kylo er meer uit als He-Man en Skeletor dan als een Jedi Knight en een Sith Lord. En we zien hier niet één, niet twee, maar DRIE Death Stars, die als een soort Atomium met elkaar zijn verbonden.

Met de grinnikende goedkeuring van Luke Sywalker

Prinses Leia is ondanks haar leeftijd opnieuw in haar slavinnenbikini uit Return of The Jedi te zien, en Rey is naar de keuken verbannen, waar zij een portie Porgs bakt. Supreme Leader Snoke is met een diaprojector bezig naar zijn eigen geschiedenis te kijken, die in The Last Jedi nooit aan bod kwam, en Finn is een cyborg die jacht maakt op Rose Tico. Hoe krijg je het verzonnen? Nou, heel simpel: door een beetje online door de haatvolle kritiek te spitten die The Last Jedi ten deel viel. Reza vatte al het gezanik en geklaag over The Last Jedi samen in deze poster als middelvinger naar alle haters. Zowel regisseur Rian Johnson als Luke Skywalker himself Mark Hammill hebben deze variant inmiddels al hun goedkeuring gegeven.

Lees verder