The Book of Boba Fett

Veronica Superguide logo
The Book of Boba Fett
Star Wars

Star Wars: nieuwe info The Book of Boba Fett

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Star Wars-fans werden enorm enthousiast toen het tweede seizoen van The Mandalorian eindigde met een geheime aankondiging. De legendarische premiejager Boba Fett kreeg zijn eigen spin-off! Hoofdrolspeler Temuera Morrison vertelt eindelijk wat meer over de nieuwe Star Wars-serie.

Boba Fett, die na The Empire Strikes Back (1980) een bijzonder populair personage werd (ook al deed hij niet zoveel) verscheen in het tweede seizoen van The Mandalorian in al zijn glorie. Eindelijk zagen we waar de zwijgzame premiejager zijn vreselijke reputatie aan te danken had!

The Book of Boba Fett

Temuera Morrison, die het personage speelt in The Mandalorian en de nieuwe spin-off, vertelde aan Rotten Tomatoes iets meer over The Book of Boba Fett. “Ik kan er nog niet veel over kwijt, maar we zien wat Boba Fett allemaal gedaan heeft na The Empire Strikes Back. We hebben het er over gehad dat hij na Return of the Jedi wel erg lang op één plek is geweest. Nu wordt het tijd om eens in zijn verleden te duiken.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Het lijkt er dus op dat Boba Fett ná Return of the Jedi, waarin hij als een schlemiel in een vleesetende put viel, de hele tijd op Tatooine is gebleven. In dat geval is een ‘flashback’-serie waarschijnlijk wel een goed idee!

Een universum vol Star Wars

The Book of Boba Fett staat gepland voor een release in december 2021 op Disney+. In de loop van 2022 zien we dan hoe het verhaal van Mando en Baby Yoda/Grogu verdergaat in The Mandalorian seizoen 3. Verder staan er nóg heel wat Star Wars-films en -series in de steigers, hoewel Rangers of the New Republic geannuleerd is. Deze serie zou waarschijnlijk draaien om Cara Dune, maar actrice Gina Carano maakte zichzelf nogal onmogelijk, waarna ze haar baan verloor.

Lees verder