Star Wars-jubileum trapt af met ode aan Carrie Fisher

Veronica Superguide logo
Star Wars-jubileum trapt af met ode aan Carrie Fisher

Star Wars-jubileum trapt af met ode aan Carrie Fisher

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Star Wars bestaat veertig jaar en dat wordt uitgebreid gevierd. Op de eerste dag van het jubileum werd er een ode gebracht aan Carrie Fisher. Bekijk de video hierboven.

Billie Lourd

Een bijna vijf minuten durende video maakte hier deel van uit. Fishers dochter Billie Lourd introduceerde de video: “Net als Leia was mijn moeder nooit bang om zich uit te spreken en dingen te zeggen die de meeste mensen ongemakkelijk maakten, maar mij niet en jullie ook niet. Dat was waarom ze van jullie hield, omdat jullie haar accepteerden en omarmden."

George Lucas

De componist van de Star Wars-films, John Williams, bracht in muziekvorm een eerbetoon aan Fisher en bedenker George Lucas kwam uiteraard ook aan het woord.  "Ze was briljant en natuurlijk missen we haar, maar ze zal altijd de prinses zijn die de leiding op zich nam en nooit opgaf. We blijven allemaal voor altijd van haar houden."

Carrie Fisher

Carrie Fisher, die jarenlang de iconische rol van Princess Leia in de Star Wars-films op zich nam, overleed afgelopen december aan een hartaanval. Een dag later bezweek haar moeder Debbie Reynolds aan een beroerte. Fisher zal te zien zijn in de volgende Star Wars-film en niet in de vorm van een hologram, zoals eerder beweerd werd.

Lees verder