Stand-in bij de Oscars: zo wordt de show voorbereid

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Stand-in bij de Oscars: zo wordt de show voorbereid

Stand-in bij de Oscars: zo wordt de show voorbereid

|
|

Laatste update:

Een evenement als de Oscars is zo groots en belangrijk dat het tot in de puntjes moet worden voorbereid. Een aantal stand-ins vertellen over hun speeches ter voorbereiding op de show.

Stand-ins

Tijdens de Oscars zijn de spotlights gericht op acteurs, actrices, regisseurs, make up-artists, cameramannen editors en noem maar op. Maar van een generale repetitie is geen sprake, ook niet bij een grote show als deze. Tenminste, niet met de cast en crew die echt genomineerd zijn voor hun werk. Voor het evenement worden er daarom stand-ins gecharterd die al een heleboel rollen op hun naam hebben staan. 

For this rehearsal only

"Soms ben je een man, soms ben je een kind en die keer dat ik Miss Piggy mocht spelen was echt geweldig", vertelt één van de stand-ins in de video. Volgens een andere stand-in is het tegelijkertijd de tofste, maar ook de meest frustrerende baan die er bestaat. Een echte Oscar weggeven of in ontvangst nemen is er niet bij. Het zinnetje "for this rehearsal only" klinkt namelijk ontelbare keren tijdens de repetities. 

Ben jij benieuwd welke 'echte' Hollywoodsterren de Oscars dit jaar mee naar huis nemen? Dan zit je goed bij Superguide. Je volgt de uitreiking in de nacht van zondag 26 op maandag 27 februari live op superguide.nl. 

Lees verder