Staat er een Will & Grace-reünie op de planning?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Staat er een Will & Grace-reünie op de planning?

Staat er een Will & Grace-reünie op de planning?

|
|

Laatste update:

Zo gewild als een reünie van Friends is het misschien niet, maar wellicht staat er een Will & Grace-reünie op stapel. De acteurs plaatsten de afgelopen dagen allerlei hints op social media.

Reünie

Een eigen reünie hebben Debra Messing, Eric McCormack, Sean Hayes en Megan Mullaly al gehouden, zo is te zien op een paar foto's op social media. Op de kiekjes hebben de acteurs het duidelijk gezellig met elkaar en daardoor komen we weer helemaal in Will & Grace-sferen. Of de voormalige cast van de serie samen was om weer iets nieuws op te nemen, weten we niet.

Reboot

Maar de foto van het samenzijn van de vier acteurs is niet de hint van een mogelijke reboot. Debra Messing, die Grace speelde, postte ook een bericht op Twitter dat de geruchtenmachine aanjaagt. "I feel like something BIG is going to happen tomorrow", aldus Messing. De tekst zou kunnen duiden op het debat tussen Clinton en Trump dat vandaag op de planning staat, maar het kan ook gaan over goed nieuws op Will & Grace-gebied.

Will & Grace

De serie Will & Grace liep van 1998 tot en met 2006 en bestond in totaal uit acht seizoenen. De sitcom gaat over beste vrienden en huisgenoten Will (Eric McCormack) en Grace (Debra Messing) en hun liefdesperikelen. Aangezien Will niet op vrouwen valt, is er van romantische gevoelens tussen de twee geen sprake. Naast Will en Grace, zijn ook hun hilarische vrienden Jack (Sean Hayes) en Karen (Megan Mullaly) sleutelfiguren in de serie.

Lees verder