M. Night Shyamalan Glass

Veronica Superguide logo
M. Night Shyamalan Glass

Split en Unbreakable vervolg: de eerste beelden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De eerste beelden van de M. Night Shyamalan-thriller Glass zijn vrijgegeven. Dit wordt een vervolg op zowel Split als Unbreakable. Als je nu zegt “Hè wat??” omdat je één van de twee nog niet gezien hebt, we hebben wat spoilers voor het Unbreakable en Split vervolg. Je bent dus gewaarschuwd!

Twee weken terug lieten we al de eerste poster zien voor dit combo-vervolg, en hierop zie je Samuel L. Jackson als superschurk Mr. Glass, James McAvoy als Kevin, en Bruce Willis met zijn cape als de onkwetsbare held tegen wil-en-dank: David Dunn. In de eerste foto die het Amerikaanse Entertainment Weekly vrijgaf zien we het drietal samen in therapie. 

Split personages Kevin en Casey Cooke in Glass

Split-acteurs James McAvoy en Anya Taylor-Joy terug in Glass

Ook Anya Taylor-Joy keert terug als Casey Cooke, het meisje dat ontvoerd werd door Kevin en het overleeft in Split. In Glass lijkt ze weer contact te zoeken met een van zijn Kevin's vierentwintig persoonlijkheden.

Sarah Paulson therapeute in Glass

Sarah Paulson in Glass

Actrice Sarah Paulson is de nieuwkomer, het is nog niet bekend wat voor rol de actrice uit American Horror Story én American Crime Story gaat spelen. Vermoedelijk een therapeute of een detective die Samuel L. Jackson als Mr. Glass eens flink aan de tand voelt. 

Bruce Willis en M. Night Shyamalan op de Split-set

Bruce Willis en M. Night Shyamalan

Even een achter de schermen-kiekje om te laten zien dat het ook tijdens de opnames van Glass gezellig is. De mannen die samen zowel The Sixth Sense als Unbreakable maakten, kunnen het duidelijk nog steeds goed vinden met elkaar.

Samuel L. Jackson als Mr. Glass in rolstoel in de Split vervolg film Glass

Samuel L. Jackson als Mr. Glass

En dan nog even een close up van Samuel L. Jackson, als de intens slechte maar ook intens breekbare superschurk Mr. Glass. Een soort Neymar dus maar dan wat minder goed in voetballen.

Glass komt op woensdag 23 januari 2019 uit in de bioscopen, 18 jaar na Unbreakable en 2 jaar na Split.

Lees verder