Saw-reboot Spiral heeft nieuwe releasedatum

Spiral, Saw, legacy

Zonder het coronavirus hadden we al een paar dagen kunnen genieten van de Saw-reboot Spiral: From the Book of Saw, maar helaas mocht dat niet zo zijn. We waren er al op voorbereid dat we voorlopig nog wel even moesten wachten, maar we weten sinds vandaag ook hoelang precies...

Filmmaatschappij Independent Films onthulde zojuist de nieuwe releasedatum op Twitter. "We moeten helaas nog een jaartje wachten op het nieuwste hoofdstuk uit de Saw-reeks. De release van Spiral: from the Legacy of Saw is verplaatst naar 20 mei 2021." Dat gaat dus nog wel even duren!

Net zo spannend

Spiral draait om politieagent Ezekiel "Zeke" Banks (Chris Rock), die het opneemt tegen een 'sadistisch meesterbrein'. We zagen nog geen bloed in de eerste spannende teaser, maar we vermoeden wel dat deze film net zo spannend gaat worden als zijn voorgangers. Er zijn namelijk diverse originele makers bij de film betrokken. Dat belooft wat! Niet voor niets lieten wij vorig jaar al blijken dat we naar deze horrorfilm misschien wel het meest uitkeken. Helaas wordt ons geduld nu flink op de proef gesteld, dus we kunnen alleen maar hopen dat ons wachten volgend jaar wordt beloond met een ijzersterke film.

Spiral: from the Legacy of Saw verschijnt op 20 mei 2021.