Spin-offs House of Cards in de maak

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Spin-offs House of Cards in de maak

Spin-offs House of Cards in de maak

|
|

Laatste update:

Netflix heeft het einde van House Of Cards aangekondigd, maar is nog niet klaar met de personages uit de serie. De streamingservice buigt zich over verschillende opties voor een spin-off.

Een van de scenario's zou draaien om Doug Stamper, de door Michael Kelly gespeelde stafchef van president Underwood. Netflix en het productiehuis van House Of Cards zouden aan nog twee opties werken, maar het is niet bekend wie daarin centraal zouden staan.

Maandag maakte Netflix bekend dat het komende, zesde seizoen van House Of Cards het laatste zal zijn. Het bedrijf liet weten dat dat besluit los staat van de beschuldigingen aan het adres van hoofdrolspeler Kevin Spacey. Hij wordt er door Star Trek: Discovery-acteur Anthony Rapp van beticht seksuele avances te hebben gemaakt. Spacey was ten tijde van het voorval 26, Rapp 14 jaar.

Spacey zegt zich niets van het incident te herinneren, maar bood wel zijn excuses aan aan Rapp. Netflix gaf maandag aan het verhaal zorgwekkend te vinden. De producenten hebben volgens Variety een team naar de set van House Of Cards gestuurd om met de cast en crew te praten over de beschuldiging. Spacey zelf zou op het moment geen opnames hebben.

Lees verder