Spidey versus Vulture in teaser Spider-Man: Homecoming

Veronica Superguide logo
Spidey versus Vulture in teaser Spider-Man: Homecoming

Spidey versus Vulture in teaser Spider-Man: Homecoming

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanavond verscheen er een korte preview van de Spider-Man: Homecoming op Twitter. De teaser is een voorproefje van de nieuwe trailer die morgen online verschijnt.

Vooruit, met een lengte van nog geen 10 seconden is de nieuwe clip van Spider-Man: Homecoming over voor je erg in hebt. Maar dat geeft helemaal niets. De teaser is bedoeld om ons lekker te maken voor de nieuwe trailer die morgen wordt vrijgegeven. En daar slaagt deze preview prima in!

Iron Man

Zo krijgen we een glimp te zien van de Spider-tracer, een gadget waarmee de babbelzieke Marvel-held schurken kan opsporen. In de vorige trailer zagen we al dat Tony Stark alias Iron Man (Robert Downey Jr.) een belangrijke rol speelt in de film, dus misschien kunnen we meer dat soort gadgets verwachten. Maar Peter Parker (Tom Holland) is natuurlijk nerdy genoeg om dat zelf te maken.

Webhoofd

Ook zien we hoe Spider-Man het opneemt tegen de Vulture (Michael Keaton)… bovenop een vliegtuig! Dat lijkt vooralsnog niet heel goed uit te pakken voor ons favoriete webhoofd. Spider-Man: Homecoming draait vanaf 7 juli in de bioscopen!

Lees verder