Spider-Man vlogt in nieuwe Homecoming-trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Spider-Man vlogt in nieuwe Homecoming-trailer

Spider-Man vlogt in nieuwe Homecoming-trailer

|
|

Laatste update:

Sony Pictures Entertainment heeft een gloednieuwe trailer van Spider-Man: Homecoming eruit geslingerd. Spoiler Alert: hij is vet.

Vloggen

Naast webslingeren, vechten, grappen maken en een knappe kop hebben is Spider-Man nu ook aan het vloggen geslagen. Het is immers 2017 en vloggen is hip. In de nieuwste trailer van Spider-Man: Homecoming krijgen we van Spidey een exclusieve kijk achter de schermen bij het vliegveldgevecht uit Captain America: Civil War, waarin spinnemans vorig jaar werd geïntroduceerd.

Heel veel nieuwe filmbeelden

Voor de niet-vlogfans onder ons: wees gerust. Naast de perikelen van Spidey Ponticorvo krijgen we heel wat nieuwe filmbeelden voorgeschoteld. We komen meer te weten over de beweegredenen van superschurk Vulture en Iron Man duikt op voor wijze lessen over verantwoordelijkheid. Kortom: meer dan genoeg om Marvelfans verzadigd te houden. Bonus: naast de internationale trailer heeft Marvel nog een extra trailer vrijgegeven voor de VS. 

Bekijk de internationale versie hierboven en de VS-trailer hieronder.

Verhaal

Na zijn debuut in Civil War moet de jonge Peter Parker in Spider-Man: Homecoming leren omgaan met zijn nieuwe status als superheld. Tegelijkertijd probeert hij op school het hoofd boven water te houden. Bepaald geen makkelijk leventje, zeker niet als je ook nog eens te maken krijgt met een metalen gier, gespeeld door ex-Batman Michael Keaton, die Avengers-wapens jat.

Lees verder