Spider-Man schurk Venom krijgt zijn eigen bioscoopfilm

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Spider-Man schurk Venom krijgt zijn eigen bioscoopfilm

Spider-Man schurk Venom krijgt zijn eigen bioscoopfilm

|
|

Laatste update:

Venom is misschien wel de griezeligste schurk uit het Marvel-universum. Eind volgend jaar krijgt de aartsvijand van Spider-Man eindelijk zijn eigen film!

Releasedatum

Vandaag werd bekend dat er druk gewerkt aan een film over de Marvel-schurk Venom. De film heeft zelfs al een releasedatum: 5 oktober 2018 moet Venom in de Amerikaanse bioscopen verschijnen. Volgens The Hollywood Reporter is het script onder anderen geschreven door Jeff Pinkner. Hij tekende eerder voor het scenario van The Amazing Spider-Man 2.

Voor de rest blijft het gissen naar dit Marvel-project. Het is nog niet bekend wie Venom zal regisseren of wie de titelrol zal spelen. Ook weten we nog niet of de film verbonden is aan Spider-Man: Homecoming, die deze zomer in de bioscopen verschijnt.

Maniakale grijns

Venom maakte zijn stripdebuut in 1988 en was met zijn monsterlijke uiterlijk en maniakale grijns meteen een enorme hit bij de fans van Spidey. Het is trouwens niet de eerste keer dat Venom zijn te zien is op het witte doek. De superschurk was tien jaar geleden al te zien in Spider-Man 3. Daar werd Venom gespeeld door Topher Grace (Interstellar).

Lees verder