Floor is Lava, realityshow

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Floor is Lava, realityshow

Spelshow Floor is Lava krijgt een tweede seizoen!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De voetjes mogen weer van de vloer, want de Netflix-spelshow Floor is Lava krijgt een tweede seizoen. Dat meldt entertainmentwebsite Variety!

Het tweede seizoen gaat in de zomer in productie en zal in 2022 terugkeren!

Het kinderspel naar een hoger niveau

Mocht je het eerste seizoen nu gemist hebben, praten we je graag nog even bij. De spelshow Floor is Lava is het kinderspelletje in het kwadraat. Diverse teams van kandidaten springen over obstakels, houden zich vast aan de gordijnen of slingeren aan de kroonluchters om de andere kant van de kamer te bereiken. Dat klinkt misschien kinderlijk eenvoudig, maar ze proberen er tegelijkertijd voor te zorgen dat ze het prachtig gecreëerde lava op de grond niet raken.

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen!

Instant hit

De spelshow verscheen vorig jaar juni op Netflix en was wereldwijd een hit. Wat zeggen we: Floor is Lava wist - volgens Netflix - 37 miljoen huishoudens te bereiken binnen de eerste vier weken. Dat maakte de realityshow net als voorgangers Love is Blind, The Circle en Too Hot To Handle een kijkcijferkanon. De zojuist genoemde shows waren al verzekerd van een tweede reeks (met The Circle als leider), dus eigenlijk kijken we van dit nieuws niet op!

Floor is Lava is te zien via Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder