Simone en Richard in B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Simone en Richard in B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

Speelt er nog iets tussen Simone en Richard uit B&B Vol Liefde?

|
|

Laatste update:

Richard en Simone leken hét droomkoppel van B&B Vol Liefde. Op een gegeven moment zaten ze zelfs lekker schaamteloos te tongworstelen. Na de opnames kwam er schokkend nieuws: Richard gooide de liefdeshanddoek in de ring. Hoe zit het anno nu? Is er nog iets gaande?

Simone ging deze week langs bij het bandoptreden van 'Franse Hans' in Nederland, waar RTL Boulevard haar opving. Ze noemt de huidige periode, met natuurlijk veel media-aandacht, "turbulent". Toch houdt ze er wel een goed gevoel aan over. "Veel positiviteit. Ik loop op wolkjes." Ze kan het ook erg goed vinden met deelnemer Petra, die naast haar stond tijdens het interview. "Het is net of we elkaar al heel lang kennen."

Simone en Richard

Dat Richard het alsnog niet zag zitten, ook een beetje tot verbazing van Simone, kwam natuurlijk hard aan. De twee zijn momenteel niet on speaking terms. "Ik had nog wel gewoon contact willen hebben. Maar hij niet, dus ik spreek hem niet meer." Simone is daar eerlijk gezegd wel een beetje teleurgesteld over. "We hebben zoveel samen meegemaakt. Jammer dat ik hem niet meer spreek."

Hoe zit het nu met de liefde?

Simone is dus nog altijd single, zo bevestigt ze nog een keer in het interview. Haar geklapte liefdesbubbel met Richard zorgde er niet voor dat ze haar geloof in de liefde kwijtraakt want ze is nog steeds op zoek naar een vent.

Lees verder