Stranger Things Eleven Millie Bobby Brown

Veronica Superguide logo
Stranger Things Eleven Millie Bobby Brown

Speelt Eleven uit Stranger Things nu wel of niet in de nieuwe Marvel-film?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het gaat Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown voor de wind: sinds haar succesvolle hoofdrol als de oppermachtige Eleven krijgt deze Britse tiener de ene na de andere toprol aangeboden. En dan gaan er al een tijd geruchten dat ze volgend jaar in de nieuwe Marvel-film The Eternals meedoet. Volgens vakblad Variety is het inmiddels officieel, maar Millie zelf doet net als Eleven heel toepasselijk of haar neus bloedt.

Neverending story

In een livestream-video op haar Instagram-pagina ontkende Brown de Marvel-geruchten: “Iedereen denk dat ik in een Marvel-film ga spelen. Zover ik weet niet! Mijn familie en ik weten van niets, dus ik wil hierbij iedereen laten weten dat dit niet het geval is”. Mocht er echter een remake van The Neverending Story aankomen, dan wil Millie graag van de partij zijn. Met dit aanstekelijke dansje op haar Instagram lijkt ze immers een open sollicitatie te doen. (Alhoewel iedereen die Stranger Things 3 inmiddels gezien heeft weet dat dit verwijst naar het duet tussen Dustin en Suzie).

Volgende week duidelijkheid?

In een artikel over Marvels aankomende presentatie op de San Diego Comic Con noemt vakblad Variety Brown echter als één van de castleden, samen met Salma Hayek, Angelina Jolie, Richard Madden en Kumail Nanjiani - stuk voor stuk namen die al een tijd rondgingen. Misschien heeft Variety het verkeerd, maar het zou ook goed kunnen dat Millie van Marvel niks mag zeggen omdat de cast volgende week als een grote verrassing aangekondigd wordt op de San Diego Comic Con. Ook al zegt ze zelf van niet, het zou niet de eerste keer zijn dat een acteur of actrice een leugentje vertelt.

Lees verder