Spectaculaire tv-spot van de nieuwste Pirates-film

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Spectaculaire tv-spot van de nieuwste Pirates-film

Spectaculaire tv-spot van de nieuwste Pirates-film

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Sommige filmfranchises vervelen nooit. Pirates of the Caribbean. We zijn in afwachting van het vijfde deel, waarvan tijdens de Super Bowl een nieuwe tv-spot opdook.

24 mei

Oorspronkelijk stond Dead Men Tell No Tales al gepland voor 2015, waarna hij naar 2016 en uiteindelijk naar 2017 verschoof. Zonder verdere veranderingen in de planning, mogen we deel 5 van Disney’s Pirates verwachten op 24 mei aanstaande. De nieuwe beelden lijken te beloven dat het weer een enorm spektakel wordt.

Dead Men Tell No Tales

In Dead Men Tell Nog Tales is Captain Jack Sparrow, natuurlijk vertolkt door Johnny Depp, terug. Hij wil zijn aartsvijand Captain Salazar (een nieuw personage, gespeeld door Javier Bardem) verslaan. Daarvoor gaat hij op zoek naar de drietand van Poseidon. 

Indrukwekkende cast

Naast Depp en Bardem zien we in de nieuwste Pirates-film Geoffrey Rush en Kevin McNally als respectievelijk Barbossa en Gibbs. Ook Orlando Bloom is terug in de rol van Will Turner. Nieuwe rollen zijn er voor Brenton Thwaites als Henry en Kaya Scodelario als Carina South. Dead Men Tell No Tales wordt geregisseerd door Joachim Rønning en Espen Sandberg en is een productie van Jerry Bruckheimer. 

Lees verder