South Park Pandemic Central op Comedy Central

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
South Park Pandemic Central op Comedy Central

South Park kondigt uur durende ‘pandemiespecial’ aan

|
|

Laatste update:

De laatste aflevering van South Park stamt alweer uit december vorig jaar. En dat terwijl rampjaar 2020 schreeuwt om op de hak te worden genomen door de satirische animatieserie. Gelukkig laat de comeback van Stan, Kyle, Cartman en Kenny niet al te lang meer op zich wachten. Eind deze maand keren de South Park-vrienden terug in een heuse ‘pandemiespecial’. Maar omdat de ellende van het virus zich niet laat samenvatten in 20 minuten, zal deze speciale aflevering een heel uur in beslag nemen!

Crisis

Gisteren verscheen de eerste teaser voor de extra lange South Park-aflevering. Hierin komen de vier vrienden door de wereldwijde coronacrisis lijnrecht tegenover elkaar te staan. Tot overmaat van ramp blijkt Randy een bijzondere rol te spelen in de uitbraak van het gevreesde virus. Subtiel is anders, maar de fans van deze animatieserie zouden het niet anders willen. We riepen South Park niet voor niets onlangs uit tot een van de beste comedyseries aller tijden!

De 'Pandemic Special' van South Park zal op 30 september in première gaan in Amerika. Het is nog niet bekend wanneer de bijzondere aflevering te zien zal zijn bij de Nederlandse Comedy Central.

Lees verder