South Park komt met mobiele game ‘Phone Destroyer’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
South Park komt met mobiele game ‘Phone Destroyer’

South Park komt met mobiele game ‘Phone Destroyer’

|
|

Laatste update:

Animatieserie South Park komt met een gestoord mobiele telefoon-spel genaamd South Park: Phone Destroyer. In de game nemen karakters uit de show het tegen elkaar op in bizarre outfits.

Phone Destroyer

Als we de trailer mogen geloven dan het zal het gaan om een turn-based vechtspel. Volgens de voice-over heeft ‘het meest high-tech bedrijf ter wereld het ware potentieel van de mobiele telefoon uitgevogeld zodat we eindelijk onze telefoons kunnen gebruiken waar ze voor gemaakt zijn.” Oftewel: we kunnen binnenkort elkaar als South Park-karakters in elkaar beuken.

Cock magic

Alles komt voorbij: van cowboys en ridders tot koorknapen, duiven en cock magic(?). Natuurlijk wordt dit ondergedompelt in een gezonde dosis humor want, laten we eerlijk wezen, het gaat natuurlijk om South Park. South Park: Phone Destroyer zal later dit jaar te downloaden zijn op de App Store en Google Play. Ook zal 17 oktober de sequel op South Park-game The Stick of Truth verschijnen voor PC, Xbox en PS4. Deze zal South Park: The Fractured but Whole gaan heten. Pun intented uiteraard. 

Seizoen 21

Een maand geleden werd bekend dat South Park een 21ste seizoen zal krijgen. De animatieserie, die bekend staat om zijn sociaal-maatschappelijke commentaar, blijft gelukkig relevanter dan ooit. Wij kijken in ieder geval uit naar de nieuwe avonturen van Kyle, Cartman, Stan, Kenny, Butters en de rest.

Lees verder