Soundos El Ahmadi

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Soundos El Ahmadi
BN'ers

Soundos El Ahmadi: ‘Ik heb geleerd om van mezelf te houden’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Naomi Patty

Actrice en comedian Soundos El Ahmadi laat zichzelf van haar kwetsbare kant zien in de Videoland-serie Meer Soundos. Kwetsbaar voelt ze zich wel vaker maar onzekerheid staat niet in haar woordenboek!

Super chill

De nieuwste Veronica Superguide ligt vanaf vandaag in de winkels. Hierin lees je nóg meer Soundos! De actrice laat weten dat zich niet altijd onzeker voelt, maar wel heel kwetsbaar: “Sinds ik moeder ben, sta ik een stuk sterker in mijn schoenen. Daarbij ben ik al zo vaak op mijn bek gegaan en is er van alles misgegaan, dus ik ben super chill geworden.”

‘Ik vind alles mooi aan mezelf’

Op de vraag wat ze het mooiste aan zichzelf vindt, antwoordt ze: “de kuiltjes in mijn wangen, mijn hoofd, mijn ogen, billen en borsten, eigenlijk alles wel! Ik heb geleerd om van mezelf te houden, ook van mijn striae en mijn putjes.”

Meer Soundos

In de Videoland-serie Meer Soundos zien we een hele andere kant van de de comedian. We zien hoe de actrice tijdens een première compleet uit haar slof schiet, waardoor ze haar publieke imago verpest.

Benieuwd waarom Soundos ooit wegliep uit een restaurant? Het hele interview lees je in de nieuwe editie van Veronica Superguide, die nu in de winkels ligt!

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Gasoline Alley, Anna: Status en 365 Days: This Day. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder