Soundos el Ahmadi alweer weg bij DWDD

Veronica Superguide logo
Soundos el Ahmadi alweer weg bij DWDD

Soundos el Ahmadi alweer weg bij DWDD

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Soundos el Ahmadi keert niet meer terug in De wereld draait door als huiscomedian. De cabaretière en het programma waren simpelweg geen goede match, zo vertelt ze aan Televizier.nl.

'Het sloeg niet aan'

"Ik kwam erachter dat mijn comedystijl niet altijd matcht met het bespreken van de actualiteit. Wat goed werkt in een stand-upcomedyomgeving, sloeg soms niet goed aan tijdens de live-uitzending. Ik heb daarom in goed overleg besloten om niet verder gaan", verklaart Soundos. Dat was overigens niet de enige reden om te stoppen. Het wekelijks schrijven en testen van het materiaal bleek te zwaar naast haar gewone werkzaamheden.

Opvolger?

Soundos werd in september aangekondigd als de nieuwe huiscomedian van DWDD. Eerder waren onder meer Peter Pannekoek, Pieter Derks en Martijn Koning enige tijd vaste cabaretier in de talkshow van Matthijs van Nieuwkerk. Wie Soundos opvolgt, is nog niet bekend.
Soundos was eerder dit jaar te gast bij BNN's Alpaca's, de opvolger van De Lama's. Hier werd ze door de komieken 'geroast' en daar kon ze zelf bijzonder hard om lachen. Bekijk het fragment in onderstaande video:
Soundos el Ahmadi alweer weg bij DWDD

Lees verder