Soof 2 scoort beter dan eerste deel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Soof 2 scoort beter dan eerste deel

Soof 2 scoort beter dan eerste deel

|
|

Laatste update:

‘Niet wéér een vervolg?’ horen we je al denken. Tegenwoordig lijken alle films wel een deel 2 (of 3, 4, 5) te krijgen, maar of die ook beter zijn? Dit lijkt wel het geval bij Soof 2: de romantische komedie met Lies Visschedijk in de hoofdrol blijft volle zalen trekken!

Het vervolg op de hit uit 2013 heeft inmiddels meer dan 786.000 bezoekers getrokken en overtreft daarmee het aantal van de eerste film. Dat maakte distributeur Dutch FilmWorks woensdag bekend.

Top 5

De film blijft onverminderd populair en staat na twee maanden nog steeds in de top 5 van best bezochte bioscooptitels. De Nederlandse film doet het sowieso opvallend goed; bij de vijf succesvolste titels op dit moment staan ook de romantische komedie Onze jongens en de western Brimstone van Martin Koolhoven.

Lies Visschedijk: zeer dankbaar

Soof 2 vertelt over een neurotische vrouw van middelbare leeftijd die besluit van haar man te gaan scheiden. Hoofdrolspeelster Lies Visschedijk is overdonderd door het nieuws. “Met een vervolg is het altijd spannend of men opnieuw naar de bioscoop zal gaan” stelt ze. “Ik ben dan ook zeer dankbaar dat het publiek Soof en haar gezin weer in hun hart hebben gesloten.”

Soof 2 draait nog even in de bioscoop, dus gaat dat zien! Betekent dit succes Soof 3? Wij wachten geduldig af.

Lees verder