Sony plaatst per ongeluk hele film op YouTube

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sony plaatst per ongeluk hele film op YouTube

Sony plaatst per ongeluk hele film op YouTube

|
|

Laatste update:

Grote kans dat er zojuist een stagiair de laan uitgestuurd is bij Sony. Iemand binnen het mega entertainment-bedrijf heeft namelijk met zijn/haar vingertjes aan de verkeerde knopjes gezeten en een stomme fout gemaakt.

Sony uploadde namelijk niet de trailer van de nieuwe film Khali The Killer naar YouTube, maar de complete anderhalf uur durende film. Zes uur lang stond de film online, en harkte zo 11.000 views binnen. Inmiddels staat wél gewoon de trailer online. 

Een aantal sceptici verdenken Sony ervan op deze manier een makkelijke marketing-stunt uitgevoerd te hebben. Zo wordt sinds kort de film aangeboden via verschillende streamingdiensten en is-ie net op dvd en Blu-ray verschenen. En met het 'foutje' van Sony, krijgt de film wel opeens een hoop aandacht. 

Waat gaat-ie eigenlijk over?

Huurmoordenaar Khali (Richard Cabral) besluit nog één laatste klus te doen om zijn oma te ondersteunen in de laatste dagen van haar leven. Alles valt echter uit elkaar als hij gevoelens krijgt voor één van zijn doelwitten. Uiteindelijk wordt hij gedwongen om de moeilijkste beslissing uit zijn leven te maken.

Lees verder