Sons of Anarchy spin-off vindt hoofdrolspeler

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sons of Anarchy spin-off vindt hoofdrolspeler

Sons of Anarchy spin-off vindt hoofdrolspeler

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Acteur JD Pardo neemt het stokje over van Charlie Hunnam en gaat de hoofdrol spelen in Mayans MC, de spin-off serie van Sons of Anarchy. Volgens Deadline neemt Pardo de rol van Ezekiel ‘EZ’ Reyes op zich.

Mayans MC

De serie Mayans MC wordt gemaakt door Kurt Sutter, bedenker en schrijver van Sons of Anarchy. Sutter werkt aan het project samen met Elgin James. De nieuwe serie volgt wederom een motorbende, maar nu met de focus op de Latijns-Amerikanen.

EZ

Volgens Deadline gaat Pardo de rol van Ezekiel ‘EZ’ Reys spelen. “Z is de getalenteerde zoon uit een trotse Latino familie, wiens ‘American dream’ wordt gesmoord voor kartelgeweld. Zijn behoefte aan wraak drijft hem tot een leven dat hij nooit bedoelt heeft, maar waaraan hij niet meer kan ontsnappen.”

JD Pardo speelde eerder in onder andere Revolution, Snitch, The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 en The Messengers. Edward James Olmos neemt de rol van EZ's vader op zich.

Sons vs. Mayans

Sons of Anarchy heeft zeven seizoenen gedraaid op televisie. De 'Mayans', Latijns-Amerikanen, maakten een groot onderdeel uit van de verhaallijn. Zij waren onder meer een schakel in de wapenhandel van de 'Sons'. Bekijk hierboven een fragment waarin Mayans en Sons elkaar dwarszitten.

Hunnam: "Ik ga kijken"

Ook Charlie Hunnam kijkt uit naar de spin-off, zei hij onlangs tegen Entertainment Weekly. “Ik denk eerlijk gezegd dat ik enthousiast ben over alles wat Kurt [Sutter] maakt, omdat ik denk dat hij een fenomenale schrijver is met een unieke stem en visie. [...] Het idee dat ze zich focussen op Mayans, is geweldig. Ik ga zeker weten kijken.” Zelf is Hunnam niet te zien in de serie, maar lang hoeven we hem niet te missen. Vanaf 11 mei is hij te zien in King Arthur: Legend of the Sword.

Lees verder