Sonny en Dylan onthullen ‘geheim’ van hun MAFS-succes

Married at First Sight is een vrij extreem programma. Wildvreemden worden gekoppeld door wetenschappers en stappen meteen in het huwelijksbootje. Vaak gaat dit enorm mis, maar Sonny en Dylan hielden er wél een gelukkig huwelijk aan over. In Renze op Zaterdag vertelde het echtpaar waarom zij wel succes hadden in MAFS.

Sonny en Dylan

Dylan en Sonny weerden kort geïnterviewd over het lopende seizoen van Married at First Sight. Hoe ze er precies over denken lees je natuurlijk in hun column op Veronica Superguide, maar Sonny vertelde wel kort over een enorme valkuil waar MAFS-kandidaten maar in blijven vallen.

‘Er is altijd wel wat’

Renze vroeg het stel hoe het mogelijk was dat hun bliksemhuwelijk nog steeds standhield. Sonny: “Ik denk dat het vooral is dat je geen verwachtingen hebt aan het begin van het experiment. Daar gaat het bij veel koppels toch al mis. Ik had zoiets van: wat er ook komt, we gaan het zien. Nu zie je dit seizoen: ze vinden hem te kaal, te lang, te dik… er is altijd wel wat.”

‘Zelf lukte het niet’

De presentator begreep waar Sonny op doelde, maar kon zich bijna niet voorstellen dat je helemaal blanco zo’n programma ingaat. Volgens Sonny lukte het juist omdat hij erop vertrouwde dat de MAFS-experts hun werk goed gedaan hadden. “Zelf lukte het me niet om iemand te vinden, dus als de experts het weten: laat maar zien. En het lukte!”

Random afknappers

Vaste kijkers van Married at First Sight hebben dit mechanisme waarschijnlijk al eerder aan het werk gezien. Mensen die in principe goed bij elkaar passen knappen af op een kleinigheidje, en geven hun partner daarna eigenlijk geen kans meer. Soms is een Gronings accent de boosdoener, en een andere keer is het weer omdat iemand geen racefiets heeft!

Je ziet Married at First Sight elke dinsdag en woensdag op RTL 4, vanaf 20.30 uur. De visie van Dylan en Sonny lees je niet lang daarna op deze site!