Netta Toy Pride Amsterdam

Veronica Superguide logo
Netta Toy Pride Amsterdam

Songfestival-winnares Netta sluit Pride Amsterdam af

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De Gert & Hermien-klassieker Alle Duiven op de Dam kennen we natuurlijk allemaal nog, maar dit jaar wordt het Alle Kippen op de Dam als Netta op 4 augustus daar Pride Amsterdam komt afsluiten. De Israëlische zangeres won vorig jaar het Eurovisie Songfestival met haar nummer Toy, wat beter bekend staat als “dat kippenlied”. Wie zich afvraagt hoe dat lied ook alweer gaat, die kan het hieronder terugkijken. Geheid dat je het de rest van de dag in je kop hebt. Graag gedaan.

Geen kippenboot voor Netta; gemiste kans

Het altijd gezellige LHBT-festival Pride Amsterdam vindt dit jaar plaats van 27 juli tot en met 4 augustus. Het hoogtepunt wordt de Canal Pride die op zaterdag 3 augustus plaatsvindt. Voor zover bekend doet Netta daar niet aan mee, wat een beetje een gemiste kans is; Amsterdam heeft immers al een poezenboot, dus het zou mooi zijn als de zwaarlijvige zangeres vanaf een heuse kippenboot haar hit ten gehore zou brengen.

Nog een kippenlied

Als je er nu al gek van wordt dat kippenlied opnieuw in je kop te hebben, dan hebben we hier een leuk alternatief: Pluck You, de geweldige kippencover van Ceeloy Green’s F*k You uit de Muppets-film. Wij vinden dat Netta’s Toy hier wel erg veel op lijkt. Oordeel zelf:

Lees verder