SNL: Nog één keer lachen om Trump en Clinton

Veronica Superguide logo
SNL: Nog één keer lachen om Trump en Clinton

SNL: Nog één keer lachen om Trump en Clinton

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Met nog maar een paar nachtjes slapen tot de presidentsverkiezingen konden we in Saturday Night Live nog één keer lachen om de impopulairste kandidaten aller tijden.

Laatste loodjes

Hillary Clinton liep zo lekker uit in de peilingen van de afgelopen weken, maar bij de FBI lopen ze blijkbaar niet warm voor het idee van president Clinton. FBI-directeur James Comey maakte op bijzonder ongebruikelijke wijze bekend dat hij het onderzoek naar Clintons e-mails heropent, waardoor we dinsdagavond toch echt niet met een gerust hart naar bed kunnen gaan. Dat wordt doorhalen en vrij regelen woensdag!

Voor de geweldige talenten van Saturday Night Live was het gisteravond natuurlijk de laatste kans om de twee extreem impopulaire presidentskandidaten nog één keer voor paal te zetten voor ze een van de twee daadwerkelijk met 'president' moeten aanspreken. Geen probleem natuurlijk voor Alec Baldwin en Kate McKinnon, die zich de afgelopen maanden onsterfelijk maakten met hun hilarische imitaties.

Verzoening

Tegenover "CNN" doen Trump en Clinton nog één keer hun verhaal over e-mails, tweets, de FBI, Vladimir Poetin, de KKK ... tot Alec Baldwin uit zijn rol valt, zich verzoent met Kate McKinnon en de twee samen Times Square oprennen om met hun kiezers te knuffelen en dansen. Terug in de studio onthouden de twee zich van een stemadvies en houden ze het erop dat de kijkers in ieder geval van hun stemrecht gebruik moeten maken.

Een mooi stukje verzoening dus, dat we van de echte kandidaten niet hoeven te verwachten, in elk geval niet voor de uitslag bekend is. Of The Donald die uitslag überhaupt zal accepteren als hij verliest, zelfs dat weten we niet eens, maar we kunnen ons dan in ieder geval weer druk gaan maken om de volgende verkiezing, wedstrijd, rechtszaak of roddel. Tot woensdag!

Lees verder