Smiley’s breken los in eerste trailer The Emoji Movie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Smiley’s breken los in eerste trailer The Emoji Movie

Smiley’s breken los in eerste trailer The Emoji Movie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Emoticons zien we dagelijks voorbijkomen op het scherm van onze smartphones. Maar dankzij The Emoji Movie kunnen we de smiley’s en hun collega’s binnenkort ook op het witte doek zien schitteren!

App-vontuur

In The Emoji Movie maken we kennis met Gene (T.J. Miller), een emoticon die als enige inwoner van Textopolis geen vaste gezichtsuitdrukking heeft. Wanneer de eigenaar van de telefoon hem op een dag selecteert in een chatbericht, trekt Gene per ongeluk het verkeerde gezicht. De telefooneigenaar denkt dat de telefoon stuk is. Om te voorkomen dat de emoticons gewist worden, moet Gene met zijn vrienden Hi-5 (James Corden) en Jailbreak (Ilana Glazer) op ‘app-vontuur’ in de smartphone!

Candy Crush

Aan de trailer te zien belooft The Emoji Movie een smartphone-variant te worden van Wreck-It Ralph. Zo zit de trailer vol knipoogjes naar populaire apps als YouTube en Candy Crush. Maar de grootste attractie van deze animatiefilm is natuurlijk Patrick Stewart. De gelauwerde acteur uit X-Men en Logan speelt in The Emoji Movie de rol van niemand minder dan… Poop. Zet die Oscar maar vast klaar!

The Emoji Movie draait vanaf 9 augustus in de bioscopen!

Lees verder