• DC

Slecht nieuws voor Wonder Woman-fans 

Ondanks het gigantische succes van de eerdere twee films, staat het derde Wonder Woman-deel op losse schroeven. Een flinke tegenvaller voor alle fans die enorm uitkeken naar deze film. Volgens The Wrap komt dit doordat de regisseur van Wonder Woman 3, Patty Jenkins, is opgestapt.

Wonder Woman 1984

 

Patty Jenkins, die ook Wonder Woman 1 en 2 regisseerde (waarin Doutzen Kroes een bijrolletje vervulde), botste met studio Warner over haar plannen met de Wonder Woman-reeks. Niet alleen de fans, maar ook de studio zal hoogstwaarschijnlijk flink balen: de Wonder Woman-films met Gal Gadot in de hoofdrol waren namelijk wereldwijd een gigantisch succes.  

Trouble in DC-paradise

Het schrappen van Wonder Woman 3 komt op een slecht moment voor DC Comics, het superheldenmerk waar Wonder Woman onder valt. Peter Safran en James Gunn, de makers van Guardians of the Galaxy, staan sinds kort aan het roer. De twee zijn bezig met het uitrollen van een nieuwe plan, waardoor veel projecten, die ook al aangekondigd waren, plotseling op losse schroeven staan.

Wonder Woman-wereld

Toch lijkt het gedoe rondom Wonder Woman 3 hier niets mee te maken te hebben. Het is onduidelijk wat er nu met de andere films uit de Wonder Woman-wereld gaat gebeuren. Zo stond bijvoorbeeld ook de spin-off Amazones op de planning.