Raymi Sambo bij een evenement van de BankGiro Loterij

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Raymi Sambo bij een evenement van de BankGiro Loterij

Slachtoffer mishandeling is ‘doodsbang’ voor Raymi Sambo

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Acteur Raymi Sambo sloeg tijdens Oud & Nieuw een vrouw vol in haar gezicht. Het slachtoffer van deze bizarre mishandeling deed aangifte tegen de All Stars-acteur en geeft nu aan dat ze "doodsbang" is voor hem.

Dat vertelt de 47-jarige Antoinette vandaag in De Telegraaf. Ze hield een lichte hersenschudding en een mogelijk gebroken neus over aan de aanval van Raymi. Ze heeft inmiddels een berichtje gehad van Raymi. Maar echt veel wijzer wordt ze daar niet van.

Doodsbang

Het gaat om "een simpel berichtje via LinkedIn", zo onthult het slachtoffer. "Met alleen de tekst: ’Antoinette, kan ik met je in contact komen’. Geen woord van spijt erbij. Dat doe je dan toch, als je ermee zit?" Overigens wil ze absoluut niet dat hij bij haar thuis langskomt of iets dergelijks. "Alsjeblieft niet, ik ben doodsbang voor hem."

Reactie Raymi

Raymi ging gisteren al openlijk door het stof. "Het was gewoon een hele domme, niet doordachte keus", zei hij toen over de mishandeling. Overigens ging hij - mogelijk vóórdat hij wist dat er ook beelden waren - helemaal los met een scheldpartij op instagram in de richting van volgers die kritiek hadden (deze berichten zijn inmiddels verwijderd). "Wij kennen Raymi als zachtaardige, goedlachse man die zich al jaren inzet voor de LHBTI-gemeenschap en tegen alle vormen van discriminatie. Hij heeft een flinke misstap gemaakt en hiervoor publiekelijk spijt betuigd", aldus zijn management (via RTL Boulevard).

Lees verder